SEAT Import vervangt autosalon door virtuele showroom

SEAT Import vervangt autosalon door virtuele showroom

  • Geen salon, wel saloncondities
  • Virtuele showroom met ‘echte’ informanten via live chat
  • Websites: virtual.seat.be en virtualcupra.be

De annulatie van de Brussels Motor Show door organisator Febiac krijgt bij SEAT Import een digitale vertaalslag in de vorm van een virtuele showroom en ijzersterke saloncondities voor zowel SEAT als CUPRA.

Ter compensatie van haar aanwezigheid in Paleis 11 heeft SEAT Import ervoor gekozen haar klanten digitaal te verwelkomen in een virtuele showroom waar ieder model uit de merkgamma’s van SEAT en CUPRA in detail kan worden bekeken.

360°-beelden in hoge resolutie bieden een blik op het interieur en het koetswerk van ieder model. Zo kunnen klanten zich een perfect beeld vormen van de auto waar ze informatie over zoeken of die ze willen configureren. Deze innovatieve online-aanpak wordt live ondersteund door informanten, net zoals dat op een ‘klassiek’ autosalon het geval zou zijn. De SEAT- en CUPRA-informanten zijn dagelijks van 8 tot 22 uur beschikbaar via live- of videochat en staan ter beschikking om op alle productvragen een antwoord te geven.

In de virtuele showroom kunnen klanten ook een persoonlijke kortingvoucher downloaden en zelfs een testrit boeken bij een concessiehouder in de buurt. Kortom, de virtuele showroom wordt ook door het volledige netwerk van SEAT- en CUPRA-verdelers ondersteund die klanten coronaproof kunnen ontvangen.

SE21-03N - Virtual Showroom (1p).pdf 260 KB SE21-03N - Virtual Showroom.docx 45 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen