De wereld bereiken vanuit Barcelona: CASA SEAT beleeft wereldpremière met online inhuldiging

De wereld bereiken vanuit Barcelona: CASA SEAT beleeft wereldpremière met online inhuldiging

 

  • Vandaag, donderdag 4 juni, zal CASA SEAT virtueel worden ingehuldigd
  • De digitale inhuldiging is vanaf 12.00 u (CET) te volgen op het YouTube-kanaal van SEAT
  • CASA SEAT werd gecreëerd als eerbetoon van SEAT aan de stad waar het merk 70 jaar geleden werd geboren
  • CASA SEAT zal fysiek zijn deuren openstellen van zodra de omstandigheden dat toelaten (COVID-19)

 

CASA SEAT opent vandaag, donderdag 4 juni, voor het eerst zijn deuren tijdens een virtuele presentatie waarin het gebouw in het hartje van Barcelona wordt onthuld. Het topmanagement en de merkambassadeurs zullen virtuele bezoekers rondleiden door de verschillende ruimtes om zo tekst en uitleg te verschaffen bij alles wat CASA SEAT te bieden zal hebben zodra een fysieke opening mogelijk is.

 Vice-president for Sales and Marketing van SEAT en CEO van CUPRA, Wayne Griffiths, is een van de gidsen die bezoekers doorheen de virtuele inhuldiging van CASA SEAT zal leiden. De video zal in het Engels ondertiteld zijn en vanaf 12.00 uur (CET) te bekijken zijn op het YouTube-kanaal van SEAT.

 CASA SEAT werd gecreëerd als eerbetoon aan Barcelona, de stad waar het merk SEAT 70 jaar geleden ontstond. Tegelijkertijd wil CASA SEAT als mobiliteitshub voor de stad een plaats zijn van waaruit het merk toekomstgericht kan vooruitkijken, de stadscultuur kan onderbouwen en mensen een ontmoetingsplaats kan bieden waar nieuwe ideeën en gesprekken op gang kunnen worden gebracht en waar ze kunnen samenzitten rond de toekomstige uitdagingen op het vlak van mobiliteit en duurzaamheid.

DETAILS OVER DE VIRTUELE INHULDIGING

 

Story image
SE20-40N - Casa SEAT (2p).pdf 327 KB SE20-40N - Casa SEAT.docx 48 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.

 

Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen