TEASER - CUPRA: een buitengewone mededeling voor de eerste verjaardag van het merk

TEASER - CUPRA: een buitengewone mededeling voor de eerste verjaardag van het merk

  • Op 22 februari, precies een jaar na de onthulling van het nieuwe merk, zal CUPRA een conceptstudie voorstellen
  • Het nieuwe voertuig geeft duidelijk aan welke richting en visie het merk volgt, zowel op het vlak van design als vanuit technologisch perspectief
  • Exclusief model verzoent een verbluffende look met een dynamische rijervaring

Op 22 februari viert CUPRA zijn eerste verjaardag als onafhankelijk merk en tilt het de prestatiegerichte auto naar een volgende dimensie met een nieuw, gesofisticeerd design en een unieke rijervaring.

Met deze conceptstudie, het eerste voertuig dat specifiek voor het merk CUPRA werd ontwikkeld, bouwde het ontwikkelingsteam een voertuig dat de voordelen van een sportauto combineert met die van een SUV.

In een segment dat ongelooflijk belangrijk is maar waarvan de klanten steeds hunkeren naar een model waarmee ze zich van de massa kunnen onderscheiden, pakt de dynamische conceptauto uit met een oogstrelend design en pure topkwaliteit.

“Deze conceptauto is een synthese van waar CUPRA voor staat: een bijzondere en unieke auto met een opvallend en sculpturaal design waar de prestaties van afstralen en die vormgeeft aan de energie die eigen is aan CUPRA bij de ontwikkeling van de volgende generatie auto’s”, zegt Wayne Griffiths, CEO van CUPRA.

Contacteer ons
Dries De Weert D'Ieteren NV
Dries De Weert D'Ieteren NV
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen