SEAT Import steunt Forest Farm

SEAT Import steunt Forest Farm

  • Succesvolle #SEATTree60-actie tijdens het voorbije autosalon van Brussel wordt concreet omgezet in steun aan vzw Forest Farm
  • SEAT Import steekt op 13 maart zelf de handen uit de mouwen

Op het voorbije autosalon van Brussel werden op de SEAT-stand meer dan 3.000 skatefoto’s afgedrukt. Gecombineerd met het delen van diezelfde foto’s via de hashtag #SEATtree60 bracht deze actie een totaalsom van bijna € 10.000 euro op. Die som wordt geïnvesteerd in de vzw Forest Farm (https://www.forestfarm.be/) dat het Voedselbos in Asse beheert.

Ondertussen heeft de vzw de bomen al aangekocht. Laurence Claerhout van de vzw Forest Farm legt uit: Ons voedselbos is opgebouwd uit verschillende lagen en in functie van het tijdstip van aanplanting hebben wij ervoor gekozen om de investering van SEAT concreet om te zetten in de aankoop van verschillende soorten hoogstam fruitbomen en bessenstruiken, maar ook in minder klassieke variëteiten zoals de Franse uiensoepboom of  kaki’s waarmee we in ons bos willen experimenteren.  Minstens even belangrijk voor ons is dat SEAT Import de bomen zelf komt aanplanten. Helpende handen zijn immers onze grootste behoefte.”

Precies om die reden maakt SEAT Import van vrijdag 13 maart een teambuilding. “We willen met deze actie niet alleen een tastbaar project dichtbij onze hoofdstad ondersteunen”, zegt directeur van SEAT Import Gert Van Leeuw, “wij vinden immers dat onze verantwoordelijkheid niet stopt bij een eenmalige financiële ondersteuning van het Voedselbos. Ook het aanbieden van een gamma aan milieuvriendelijke alternatieven voor een betaalbare prijs en onze unieke optie waarmee klanten hun eigen CO2-uitstoot kunnen compenseren bewijzen dat de zorg voor het milieu hoog op onze agenda staat.”

Contacteer ons
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren n.v.
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen