Nieuwe Ateca 2020: SEAT blaast SUV-succesnummer nieuw leven in

Nieuwe Ateca 2020: SEAT blaast SUV-succesnummer nieuw leven in

  • De nieuwe SEAT Ateca 2020 evolueert op designvlak dankzij een aantrekkelijker koetswerkdesing en een update voor het interieur
  • De compacte SUV biedt klanten een optimale connectiviteit
  • De nieuwe SEAT Ateca 2020 zet een stap hogerop inzake comfort en veiligheid
  • Een vernieuwd gamma verbrandingsmotoren voor meer efficiëntie en betere prestaties
  • De nieuwe SEAT Ateca 2020 zal onthuld worden op 15 juni

Het is zover. SEAT blaast zijn succersvolle Ateca nieuw leven in met de introductie van het modeljaar 2020. De vernieuwde Ateca bouwt verder op zijn typische SUV-kenmerken en voegt een opgefriste en meer tot de verbeelding sprekende look aan toe voor koetswerk ken interieur, net als een uitgebreide connectiviteitservaring, een hogere mate van veiligheid en comfort en een toegenomen efficiëntie.

 Sinds zijn introductie in 2016 werden er al meer dan 300.000 SEAT Ateaca’s verkocht: een prestatie van formaat voor een compacte SUV. Met de evolutie die het model nu ondergaat, zal de Ateca nog beter inspelen op de wensen van klanten.

 De onthulling van de nieuwe SEAT Ateca 2020 zal plaatsvinden op 15 juni.

 

Story image
SE20-42N - SEAT Ateca teaser (2p).pdf 323 KB SE20-42N - SEAT Ateca teaser.docx 45 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.

 

Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen