Hoge ambities bij het RACB National Team aan de start van het TCR Benelux-seizoen

Zondag 23 april 2017 — Aan de vooravond van het tweede TCR Benelux seizoen kijken jonge leeuwen Sam Dejonghe en Denis Dupont vol vertrouwen uit naar het startschot van de seizoensopener op het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps.

Na een veelbelovend eerste seizoen 2016 willen de Dejonghe en Dupont hun SEAT Leon Cup Racer van bij het begin in de hoge punten parkeren om zo het hele jaar mee te kunnen meestrijden voor de felbevochten titel van snelste Touring Car van de Benelux. Daarvoor kunnen beide heren rekenen op de steun van de trainers van het RACB National Team en hun razendsnelle SEAT Leon Cup Racer die voor 2017 in een prachtig nieuw zwart-geel-rood jasje zit en die tijdens de eerste testen alweer bewees hoe precies en aangenaam hij te besturen valt.

SEAT gunt u in 2017 een blik achter de schermen in een 6-delige reeks over het reilen en zeilen van het RACB National Team in de TCR. Om het begin van het seizoen fatsoenlijk in te luiden, trakteert SEAT u meteen op een dubbelaflevering: The Project en The Countdown. De volgende afleveringen zullen doorheen het seizoen uitgezonden worden via de sociale media van SEAT Belgium.

TCR Benelux 2017 episode 1: het Project.

Wij hebben onze Leon Cup Racer uit zijn winterslaap gehaald voor de eerste manche van de TCRBenelux 2017 nu zondag op het Circuit van Spa-Francorchamps. SEAT in de TCR Benelux 2017 episode 1: het Project.

Posted by SEAT Belgium on Friday, April 21, 2017

SEAT Belgium

Dries De Weert D'Ieteren NV