Het merk CUPRA zal aanwezig zijn op de Brussels Motor Show 2022

Het merk CUPRA zal aanwezig zijn op de Brussels Motor Show 2022

Brussels Motor Show 2022

  • CUPRA zet met zijn aanwezigheid in op naambekendheid
  • Aurélie Vanneste: “ Onze elektrische toekomststrategie, de unieke stijl van onze CUPRA-modellen en de sportieve insteek van het merk zullen de bezoekers van de Brussels Motor Show niet onberoerd laten.”

 

CUPRA, het nieuwe merk uit de D’Ieteren-portfolio dat bij zijn lancering begin 2021 jaar niet de gelegenheid kreeg om zich aan het grote publiek te tonen, zal deelnemen aan zijn eerste Belgische autosalon: de Brussels Motor Show 2022. Het merk zal er aanwezig zijn met de hybride versies van de Formentor en de volledig elektrische Born.

CUPRA heeft de ambitie om via de Brussels Motor Show meer naambekendheid te verwerven bij het grote publiek. Op dit ogenblik bestaat het distributienetwerk van het merk in België uit 10 CUPRA Corners in SEAT-concessies. De ontwikkelingsstrategie van het merk CUPRA in ons land zal de combinatie zijn van een online- en offlinebenadering om in te spelen op de wereldwijde verwachtingen van klanten, en mikt op een nationale dekking van het merk tegen eind 2024.

Aurélie Vanneste, CUPRA Manager: “Wij kijken ernaar uit om CUPRA aan het grote publiek te kunnen tonen tijdens de Brussels Motor Show. Onze elektrische toekomststrategie, de unieke stijl van onze CUPRA-modellen en de sportieve insteek van het merk zullen de bezoekers van de Brussels Motor Show niet onberoerd laten.”

CUPRA_Born
CUPRA_Born
CU21-34N - CUPRA BMS_final (2p) CU21-34N - CUPRA BMS_final (2p).pdf - 170 KB CU21-34N - CUPRA BMS_final CU21-34N - CUPRA BMS_final.docx - 225 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen