CUPRA zet schouders onder verdere groei padelsport

CUPRA zet schouders onder verdere groei padelsport

CUPRA & Padel by Tennis Vlaanderen

  • CUPRA wordt hoofdpartner van Padel by Tennis Vlaanderen
  • 3-jarige samenwerking ter ondersteuning van de snel groeiende padelsport

CUPRA, het nieuwe sportief getinte merk van de Volkswagen-groep, is de eerste hoofdpartner van Padel by Tennis Vlaanderen en titelpartner van CUPRA Start to Padel, CUPRA Padel Tour en CUPRA Padel Masters. De 3-jarige samenwerking die beide partners ondertekenden, geeft Padel by Tennis Vlaanderen de kans om de populaire sport verder te blijven ontwikkelen en te investeren in ondersteuning en groei van de clubs, leden en competities in Vlaanderen.

CUPRA is al langer één van de grootste partners van de padelsport ter wereld: het automerk heeft naast vele lokale partnerships tussen verdelers van het automerk en padelsclubs ook een partnership met de World Padel Tour en de International Padel Federation. Door Padel by Tennis Vlaanderen toe te voegen aan hun indrukwekkende waaier van partnerships wil CUPRA nu ook in Vlaanderen de schouders zetten onder de verdere groei van de sport.

CEO Tennis Vlaanderen Gijs Kooken: ”Padel in Vlaanderen heeft de voorbije jaren een forse en ongeziene opmars gemaakt naar aantal clubs, spelers, terreinen en populariteit toe. Padel staat dan ook gekend als een hippe, jonge en vooral hele leuke, sociale sport. Daarom zijn wij héél tevreden om het even dynamische automerk CUPRA te mogen verwelkomen als partner. CUPRA’s internationale ervaring en toewijding aan padel zijn ongeëvenaard en geven een extra meerwaarde aan dit partnership. We kijken er dan ook naar uit om samen CUPRA Start to padel, de CUPRA Padel Tour & CUPRA Padel Masters naar een nog hoger niveau te tillen.“

Gert Van Leeuw, merkdirecteur voor SEAT en CUPRA bij D’Ieteren: ”Als nieuw automerk met een hedendaags en sportief karakter vinden wij in Padel by Tennis Vlaanderen de ideale partner om de waarden die wij als automerk uitdragen, te vertalen naar een toegankelijke en snel groeiende sport. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership en de verschillende initiatieven die daaruit zullen voortvloeien, zowel ons merk als de padelsport in Vlaanderen zullen versterken.”

CU21-11N - Padel.docx 225 KB CU21-11N - Padel (2p).pdf 174 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen