CUPRA teaset het interieur van 100% elektrische conceptauto

  • CUPRA’s eerste volledig elektrische auto voor de openbare weg wil een gedurfd statement zijn met een koetswerkdesign dat zelfvertrouwen uitstraalt en een uitgekiend interieur dat even veelzijdig als ‘gebeeldhouwd’ is
  • De conceptauto kiest voor het interieur een designtaal waarbij de cockpit naar de bestuurder is gericht, maar waarbij het comfort van alle inzittenden een prioriteit is
  • De auto combineert materialen en technologieën tot een unieke rijomgeving met een uitgesproken CUPRA-karakter
  • CUPRA blijft de mobiliteit verder ontwikkelen met een mix van elektrische aandrijving en prestaties

De CUPRA Concept, de eerste volledig elektrische auto van het merk, creëert een onversneden gevoel van prestatiepotentieel verpakt in een doelgericht design om zo te komen tot een gedurfd statement over hoe persoonlijke mobiliteit in de toekomst kan ontwikkelen.

De uitgesproken koetswerkstijl van de conceptauto wordt vertaald naar het interieur. De binnenruimte mengt materiaal- en technologische concepten met openheid en focus om te komen tot een cockpit die de perfecte balans vindt tussen gerichtheid op de bestuurder en comfort voor alle inzittenden.

Het interieur van de conceptauto pakt uit met contrasterende kleuren, structureel carbon en een dynamische benadering van technologie en design voor een hoogwaardige lichtgewichtcockpit.

Het is een uitgebalanceerd interieur voor bestuurder en passagiers, dat het evenwicht vindt tussen prestaties en gebruiksgemak. De CUPRA Concept brengt nieuwe ideeën aan over wat een CUPRA te bieden kan hebben, inclusief een voldoende ruime persoonlijkheid om in te spelen op de noden van wie er ook cocoont aan boord.

Het merk CUPRA blijft zijn positie versterken als een toekomstgericht merk dat voertuigen ontwikkelt die de essentie vatten van waar het CUPRA-logo voor staat, maar die met vooruitstrevende technologieën inspelen op de steeds wijzigende persoonlijke mobiliteitsnoden.

Voertuigen zoals de CUPRA Concept beklemtonen welke zevenmijlspassen het merk vooruit zet om zijn aanbod een internationaal karakter mee te geven, om exclusieve producten te ontwikkelen die de perfecte mix bieden van prestaties, efficiëntie en aanpasbaarheid op een veeleisende wereldmarkt.

De CUPRA Concept zal in wereldpremière gaan tijdens het autosalon van Frankfurt in september van dit jaar.

Contacteer ons
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren n.v.
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen