CUPRA Formentor VZ5: onversneden rijplezier voor de echte autoliefhebber

CUPRA Formentor VZ5: onversneden rijplezier voor de echte autoliefhebber

High Five

  • CUPRA Formentor, het eerste model dat specifiek voor CUPRA werd ontwikkeld, krijgt een ronkende vijfcilinder onder de motorkap
  • Wereldpremière is voorzien op 22 februari, exact drie jaar nadat CUPRA als op zichzelf staand merk werd geïntroduceerd

De CUPRA Formentor is zeker geen klassieke uitdager binnen zijn marktsegment. Achter zijn coupévorm combineert hij immers de troeven van een SUV met de sportieve inborst van een hatchback. Vandaag gaat hij nog een stap verder en tilt hij het merk CUPRA naar een hoger niveau.

De krachtreserves van de CUPRA Formentor VZ5-vijfcilinder helpen de auto aan betere prestaties en een nog meer tot de verbeelding sprekend rijgedrag dat puur onversneden rijplezier vooropstelt.

“Als model vat de CUPRA Formentor vat de essentie van ons merk samen, maar de extreme vijfcilindermotor zal er – samen met de zeven andere aandrijfmogelijkheden – een auto op maat van de echte autoliefhebber van maken. Daar willen we bij CUPRA voor staan en zo willen we nieuwe klanten bereiken”, zei Wayne Griffiths, CEO van CUPRA en SEAT.

Meer informatie over de CUPRA Formentor VZ5 volgt binnenkort: op 22 februari, de derde verjaardag van CUPRA, zal het merk deze unieke en in oplage beperkte uitbreiding onthullen, samen met nog ander belangrijk nieuws.

Story image
CU21-02N - Formentor VZ5 (2p).pdf 172 KB CU21-02N - Formentor VZ5.docx 227 KB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen