TEASER - SEAT concept car in Genève: elektrische gamechanger

TEASER - SEAT concept car in Genève: elektrische gamechanger

 

  • SEAT toont op autosalon van Genève zijn eerste 100% elektrische voertuig op basis van het MEB-platform van de VOLKSWAGEN Groep.
  • Concept car brengt SEAT's kernwaarden samen met gamechanging-technologieën

SEAT trekt op het autosalon van Genève het doek van zijn eerste volledig elektrische auto. Met de wereldpremière van de concept car, op basis van het Volkswagen Group MEB-platform, beantwoordt SEAT vele vragen over hoe toekomstige mobiliteit eruit zal zien.

SEAT doet dat met een elektrisch voertuig dat nog steeds alle kernwaarden van het merk op het gebied van prestaties, ontwerp en technologie in zich verenigt. De elektrische conceptwagen van SEAT brengt de markttrends van elektrificatie en meer connectiviteit samen in één voertuig. Daarmee is het een gamechanger voor de markt.

 

Grenzen verleggen

"Deze concept car is een passioneel project van SEAT. We laten ermee zien wat we door de synergie van ontwerp, technologie en het verleggen van de grenzen kunnen bereiken, om zo te voldoen aan de eisen van toekomstige mobiliteit,” aldus Luca de Meo, SEAT-president.

 

Debuut

SEAT’s elektrische concept car beleeft op 4 maart zijn werelddebuut tijdens de Volkswagen Group Night. Daarna wordt de auto overgebracht naar de SEAT-stand 2251 op de autosalon van Genève. Die vindt van 7 maart t/m 17 maart voor de 89ste keer plaats in de Zwitserse stad.

Contacteer ons
Dries De Weert D'Ieteren NV
Dries De Weert D'Ieteren NV
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen