Spelers en staf van KMSK Deinze kiezen voor SEAT Arona

Spelers en staf van KMSK Deinze kiezen voor SEAT Arona

Zopas leverde de Oost-Vlaamse MIG Motors Groep 20 nieuwe voertuigen waaronder 18 SEAT Arona’s uit aan de spelerskern en de staf van voetbalclub KMSK Deinze uit de divisie 1B.

De link tussen voetbal en de automobiel is haast even oud als het spel zelf. Zo ook bij Koninklijke Maatschappij Sportkring Deinze waar garagist Raymond Van den Poel bijna een eeuw geleden een van de founding fathers van de club was.

94 jaar later heeft de club de stap naar het profvoetbal in divisie 1B gezet en wordt ook de volledige structuur verregaand geprofessionaliseerd. Zo voorziet sponsor Dakota Vastgoed in samenspraak met MIG Motors de spelers en staf al sinds een aantal jaar van auto’s.

Jefta Pieters van de Fleet Business Unit bij MIG Motors/NAM: “Net als in 2018, viel de keuze in 2020 daarbij opnieuw op de SEAT Arona omwille van zijn eigentijds design, zijn correcte TCO en beperkte fiscale impact voor de gebruikers.”

De auto’s worden op 24 maanden all-in geleased bij Volkswagen D’Ieteren Finance, met uitzondering van de verzekering die de club in eigen beheer opneemt.

SE20-98N - KMSK Deinze (1p).pdf 245 KB SE20-98N - KMSK Deinze.docx 1 MB
Dirk Steyvers PR & Content Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen