SEAT en Walibi kondigen zomerse samenwerking aan: Walibiza Beach by SEAT opent op 13 juli!  

SEAT en Walibi kondigen zomerse samenwerking aan: Walibiza Beach by SEAT opent op 13 juli!  

SEAT en Walibi kondigen vandaag een atypische samenwerking aan die een stukje Ibiza naar Waver brengt: Walibiza Beach by SEAT, een strandzone die het hart van het themapark omtovert tot een zomerse beachclub. 

Vanaf 13 juli kunnen bezoekers van het pretpark Walibi in Waver van de Summer Days genieten, met tal van straatanimatie en de unieke strandzone, Walibiza Beach, in het midden van het attractiepark. Een nieuwe zomerse hotspot die een combinatie belooft van zon en strand, met als kers op de taart het SEAT-gamma dat ter plaatse kan worden ontdekt.

“Met deze samenwerking bekronen wij als invoerder de 40ste verjaardag van de SEAT Ibiza, het iconische model dat meer dan ooit synoniem staat voor mediterraanse fun. Het is een feestjaar voor SEAT en dat willen we met onze klanten, prospecten en ons netwerk gepast vieren”, zegt David Favest, Managing Director bij SEAT België. “SEAT staat sinds zijn lancering synoniem voor zomerse fun. Kleurrijk, dynamisch en boordevol energie: precies de waarden die wij herkennen in Walibi. Met Walibiza Beach brengen we de Spaanse en zomerse Ibiza-vibes naar België.”   

 Een onvergetelijke zomer 

Adèle Moreau, woordvoerster van Walibi, voegt toe: "Wij zijn verheugd om te kunnen samenwerken met een dynamisch merk als SEAT om samen Walibiza Beach in het leven te roepen. Deze nieuwe toevoeging aan ons park biedt een gezellige ervaring voor onze bezoekers en versterkt ons entertainmentaanbod. We kijken ernaar uit om onze gasten deze zomer te verwelkomen en hen een dag vol avontuur en ontspanning te bieden." 

Met een perfecte mix van ontspanning en adrenaline, vormt Walibiza Beach een ideale bestemming voor gezinnen, jongeren en iedereen die een onvergetelijke dag wil beleven. Deze nieuwe strandervaring in het midden van het themapark biedt alles wat je van een dagje strand op Ibiza mag verwachten: ligstoelen, palmbomen, verfrissende cocktails, lekkere hapjes en zomerse muziek. Zo geeft SEAT niet enkel kleur aan onze wegen, maar brengt het ook kleur naar Walibiza. 

Walibiza Beach loopt tot en met 24 augustus 2024. 

Story image
Olivier Van Hoorebeke PR Manager SEAT & CUPRA, s.a. D'Ieteren Automotive n.v.

 

Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten. Alle informatie betreffende de prijzen en uitrusting is louter indicatief. De informatie betreffende de Belgische markt kan u terugvinden op www.seat.be.


D'Ieteren Group

Het is ons doel een familie van ondernemingen uit te bouwen die sectoren heruitvinden op zoek naar uitmuntendheid en betekenisvolle impact.
Meer informatie over de Groep D'Ieteren.


D'Ieteren

Moving people forward

D’Ieteren speelt een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereiden wij de toekomst voor. De mobiliteit van morgen moet voor iedereen vlot en duurzaam zijn.

Al 215 jaar investeert D’Ieteren, familiale en maatschappelijk betrokken onderneming, onophoudelijk in het onderzoek naar en de uitwerking van geschikte oplossingen om de mobiliteit van eenieder aan te passen aan de dagelijkse realiteit.

Meer informatie over D'Ieteren Automotive.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan.

© 2021 D'Ieteren Automotive SA/NV. Alle rechten voorbehouden. Wettelijke bepalingen