SEAT Alhambra 20th anniversary

stijl, design en technologie hand in hand

 

- Aantrekkelijke speciale serie ter gelegenheid van de verjaardag van de succesvolle monovolume

- Unieke designelementen, hoogwaardige uitrusting

- Innovatief technologiepakket voor meer comfort, veiligheid en connectiviteit

 

De ruimste en meest veelzijdige wagen in het SEAT-gamma viert zijn verjaardag met een speciale editie. De eerste generatie van de SEAT Alhambra werd 20 jaar geleden voorgesteld en groeide snel uit tot een succesvol model voor gezin en vrije tijd, maar ook voor business- en fleetklanten. Vandaag onderscheidt deze dynamische monovolume zich met een maximale veelzijdigheid, ultramoderne technologieën en bijstandssystemen, krachtige en tegelijk efficiënte motoren en een uitgebreide connectiviteit. Zoals steeds bij SEAT verenigt hij die troeven bovendien met een buitengewone kwaliteit en aandacht voor het detail en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

De nieuwe SEAT Alhambra 20th anniversay special edition combineert unieke design-elementen met een uitgebreid technologiepakket. Het jubileummodel is  herkenbaar aan zijn verdonkerde zijruiten en achterruit en het grote panoramische schuifdak. In het interieur onderscheidt hij zich met zetelbekleding in donker  alcantara en zijn 7 zitplaatsen.

 

Ook op technologisch vlak biedt hij heel wat mogelijkheden. De beide schuifdeuren zijn elektrisch bediend, net zoals de kofferklep. 􀀄aan boord is er􀀃 het SEAT-navigatiesysteem met  smartphone-integratie Full Link voor perfecte connectiviteit. 􀀅et zijn a􀀀􀀁te􀀃􀀂it􀀆ij􀀆􀀀a􀀇e􀀃a 􀀈ie 􀀉p 􀀁et na􀀊i􀀋aties􀀀􀀁e􀀃􀀇 􀀌􀀉􀀃􀀈t 􀀋ep􀀃􀀉je􀀀tee􀀃t 􀀆an 􀀇en zi􀀀􀀁 in 􀀈e 􀀆leinste 􀀃􀀂i􀀇ste pa􀀃􀀆e􀀃en. 􀀍e 􀀄l􀀁a􀀇􀀎􀀃a 􀀎es􀀀􀀁i􀀆t e􀀊eneens 􀀉􀀊e􀀃 een 􀀂lt􀀃a pe􀀃􀀏􀀉􀀃􀀇ante 􀀀li􀀇at􀀃􀀉ni􀀀 􀀈ie in 􀀐 􀀊e􀀃s􀀀􀀁illen􀀈e z􀀉nes is in􀀋e􀀈eel􀀈.

Contacteer ons
Cathy Octaef Promotion & PR Manager, D'Ieteren SA - SEAT Import
Cathy Octaef Promotion & PR Manager, D'Ieteren SA - SEAT Import
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

SEAT

SEAT is de enige constructeur die in Spanje wagens ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en commercialiseert. De multinational, die deel uitmaakt van de Volkswagen-groep, heeft zijn hoofdzetel in Martorell (Barcelona) en exporteert ruim 80% van zijn wagens naar meer dan 80 verschillende landen. In 2017 boekte SEAT een bedrijfswinst na belastingen van 281 miljoen euro en verkocht het merk wereldwijd 470.000 wagens.

De SEAT-groep stelt meer dan 14.700 personen te werk in zijn drie productiecentra in Barcelona, El Prat de Llobregat en Martorell, waar onder andere de succesvolle Ibiza, Leon en Arona worden gebouwd. Verder bouwt SEAT de Ateca en Toledo in Tsjechië, de Alhambra in Portugal en de Mii in Slovakije.


D'Ieteren NV

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met op het einde van 2017 een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,3 miljard EUR en 85,9 miljoen EUR in het boekjaar 2017.  

Belron (voor 54,85% eigendom) maakt het verschil door de problemen van mensen echt zorgzaam op te lossen. De onderneming is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing met meer dan 10 hoofdmerken, waaronder Carglass®, Safelite® AutoGlass en Autoglass®. Daarnaast beheert het bedrijf voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. Belron breidt tevens zijn diensten uit met een focus op de oplossing van problemen die mensen ervaren als ze bijstand nodig hebben bij herstellingen aan hun voertuigen en woningen. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,5 miljard EUR en 189,8 miljoen EUR in 2017.  

Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 155 miljoen EUR en 25 miljoen EUR in 2017. 

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy