SEAT Alhambra 20th anniversary

stijl, design en technologie hand in hand

Woensdag 16 maart 2016 —  

- Aantrekkelijke speciale serie ter gelegenheid van de verjaardag van de succesvolle monovolume

- Unieke designelementen, hoogwaardige uitrusting

- Innovatief technologiepakket voor meer comfort, veiligheid en connectiviteit

 

De ruimste en meest veelzijdige wagen in het SEAT-gamma viert zijn verjaardag met een speciale editie. De eerste generatie van de SEAT Alhambra werd 20 jaar geleden voorgesteld en groeide snel uit tot een succesvol model voor gezin en vrije tijd, maar ook voor business- en fleetklanten. Vandaag onderscheidt deze dynamische monovolume zich met een maximale veelzijdigheid, ultramoderne technologieën en bijstandssystemen, krachtige en tegelijk efficiënte motoren en een uitgebreide connectiviteit. Zoals steeds bij SEAT verenigt hij die troeven bovendien met een buitengewone kwaliteit en aandacht voor het detail en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

De nieuwe SEAT Alhambra 20th anniversay special edition combineert unieke design-elementen met een uitgebreid technologiepakket. Het jubileummodel is  herkenbaar aan zijn verdonkerde zijruiten en achterruit en het grote panoramische schuifdak. In het interieur onderscheidt hij zich met zetelbekleding in donker  alcantara en zijn 7 zitplaatsen.

 

Ook op technologisch vlak biedt hij heel wat mogelijkheden. De beide schuifdeuren zijn elektrisch bediend, net zoals de kofferklep. 􀀄aan boord is er􀀃 het SEAT-navigatiesysteem met  smartphone-integratie Full Link voor perfecte connectiviteit. 􀀅et zijn a􀀀􀀁te􀀃􀀂it􀀆ij􀀆􀀀a􀀇e􀀃a 􀀈ie 􀀉p 􀀁et na􀀊i􀀋aties􀀀􀀁e􀀃􀀇 􀀌􀀉􀀃􀀈t 􀀋ep􀀃􀀉je􀀀tee􀀃t 􀀆an 􀀇en zi􀀀􀀁 in 􀀈e 􀀆leinste 􀀃􀀂i􀀇ste pa􀀃􀀆e􀀃en. 􀀍e 􀀄l􀀁a􀀇􀀎􀀃a 􀀎es􀀀􀀁i􀀆t e􀀊eneens 􀀉􀀊e􀀃 een 􀀂lt􀀃a pe􀀃􀀏􀀉􀀃􀀇ante 􀀀li􀀇at􀀃􀀉ni􀀀 􀀈ie in 􀀐 􀀊e􀀃s􀀀􀀁illen􀀈e z􀀉nes is in􀀋e􀀈eel􀀈.

Cathy Octaef Promotion & PR Manager at D'Ieteren SA - SEAT Import