SEAT Alhambra 20th anniversary

stijl, design en technologie hand in hand

 

- Aantrekkelijke speciale serie ter gelegenheid van de verjaardag van de succesvolle monovolume

- Unieke designelementen, hoogwaardige uitrusting

- Innovatief technologiepakket voor meer comfort, veiligheid en connectiviteit

 

De ruimste en meest veelzijdige wagen in het SEAT-gamma viert zijn verjaardag met een speciale editie. De eerste generatie van de SEAT Alhambra werd 20 jaar geleden voorgesteld en groeide snel uit tot een succesvol model voor gezin en vrije tijd, maar ook voor business- en fleetklanten. Vandaag onderscheidt deze dynamische monovolume zich met een maximale veelzijdigheid, ultramoderne technologieën en bijstandssystemen, krachtige en tegelijk efficiënte motoren en een uitgebreide connectiviteit. Zoals steeds bij SEAT verenigt hij die troeven bovendien met een buitengewone kwaliteit en aandacht voor het detail en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

De nieuwe SEAT Alhambra 20th anniversay special edition combineert unieke design-elementen met een uitgebreid technologiepakket. Het jubileummodel is  herkenbaar aan zijn verdonkerde zijruiten en achterruit en het grote panoramische schuifdak. In het interieur onderscheidt hij zich met zetelbekleding in donker  alcantara en zijn 7 zitplaatsen.

 

Ook op technologisch vlak biedt hij heel wat mogelijkheden. De beide schuifdeuren zijn elektrisch bediend, net zoals de kofferklep. 􀀄aan boord is er􀀃 het SEAT-navigatiesysteem met  smartphone-integratie Full Link voor perfecte connectiviteit. 􀀅et zijn a􀀀􀀁te􀀃􀀂it􀀆ij􀀆􀀀a􀀇e􀀃a 􀀈ie 􀀉p 􀀁et na􀀊i􀀋aties􀀀􀀁e􀀃􀀇 􀀌􀀉􀀃􀀈t 􀀋ep􀀃􀀉je􀀀tee􀀃t 􀀆an 􀀇en zi􀀀􀀁 in 􀀈e 􀀆leinste 􀀃􀀂i􀀇ste pa􀀃􀀆e􀀃en. 􀀍e 􀀄l􀀁a􀀇􀀎􀀃a 􀀎es􀀀􀀁i􀀆t e􀀊eneens 􀀉􀀊e􀀃 een 􀀂lt􀀃a pe􀀃􀀏􀀉􀀃􀀇ante 􀀀li􀀇at􀀃􀀉ni􀀀 􀀈ie in 􀀐 􀀊e􀀃s􀀀􀀁illen􀀈e z􀀉nes is in􀀋e􀀈eel􀀈.

Contacteer ons
Cathy Octaef Promotion & PR Manager, D'Ieteren SA - SEAT Import
Cathy Octaef Promotion & PR Manager, D'Ieteren SA - SEAT Import
Over SEAT

Press room SEAT Import (België) voorbehouden voor journalisten

Copyright - Persberichten en foto's vrij van rechten uitsluitend voor persdoeleinden - Het gebruik van teksten en foto's voor andere doeleinden is niet toegelaten.

SEAT

SEAT is de enige constructeur die in Spanje wagens ontwerpt, ontwikkelt, bouwt en commercialiseert. De multinational, die deel uitmaakt van de Volkswagen-groep, heeft zijn hoofdzetel in Martorell (Barcelona) en exporteert ruim 80% van zijn wagens naar meer dan 80 verschillende landen op de 5 continenten. In 2017 liet SEAT een nettowinst van 281 miljoen euro optekenen, verkocht het bijna 470.000 auto’s en haalde het een recordomzet van meer dan 9,5 miljard euro.

De SEAT-groep stelt meer dan 15.000 personen te werk en beschikt over drie productiecentra in Barcelona, El Prat de Llobregat en Martorell, waar onder andere de bijzonder succesvolle Ibiza, Arona en Leon worden gebouwd. Verder bouwt SEAT de Ateca en Toledo in Tsjechië, de Alhambra in Portugal en de Mii in Slovakije.

D'Ieteren NV

D'Ieteren, opgericht in 1805 en verder uitgebouwd over verschillende familiegeneraties heen, streeft groei en waardecreatie na dankzij een langetermijnstrategie voor zijn ondernemingen op internationaal niveau, alsook een actieve stimulering en ondersteuning zodat deze ondernemingen zich kunnen ontwikkelen als marktleider in hun sector of in hun regio's. De groep heeft momenteel drie activiteiten die opgebouwd werden rond sterke merken:

 - D'Ieteren Auto verdeelt in België de voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Porsche en Yamaha. Het is de grootste autoverdeler in België, met een marktaandeel van ongeveer 21% en 1,2 miljoen voertuigen in omloop. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,4 miljard EUR en 113,0 miljoen EUR in 2018.   

- Belron (voor 54,10% eigendom) streeft een duidelijke doelstelling na: “het verschil maken door de problemen van klanten met veel zorg op te lossen”. Belron is de wereldleider in de herstelling en vervanging van voertuigbeglazing. De onderneming is actief in 35 landen, via volle dochterondernemingen en franchises, met marktleidende merken – zoals Carglass®, Safelite® en Autoglass®. Daarnaast beheert Belron voertuigbeglazings- en andere verzekeringsclaims in naam van verzekeringsklanten. De onderneming breidde haar diensten ook uit tot de sector van de herstelling en vervanging van voertuig- en woningschade. De omzet en het aangepaste bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 3,8 miljard EUR en 225,7 miljoen EUR in het boekjaar 2018.  

- Moleskine (voor 100% eigendom) is een premium en inspirerend lifestyle merk. Het bedrijf ontwikkelt onder een iconisch merk notebooks en schrijf-, reis- en leesaccessoires die in meer dan 115 landen worden verkocht via een multi-channel distributiestrategie. De omzet en het bedrijfsresultaat bedroegen respectievelijk 174,1 miljoen EUR en 28,6 miljoen EUR in 2018.

Meer informatie over persoonsgegevens en de verwerking ervan: www.dieteren.be/nl/privacypolicy