1ste en 3de plaats voor Belgische deelnemers aan internationale wedstrijd

Vrijdag 23 maart 2018 — Tijdens de internationale TOP SEAT People, die op 15, 16 en 17 maart plaatsvond in Barcelona, behaalden Hans D’Haene (ACM, Fleet Sales) en Nico Vanneste (TopMotors, Warranty) een schitterend resultaat binnen respectievelijke specialiteit: Hans D’Haene (rechts op de foto) won de categorie Fleet Specialist, Nico Vanneste (centraal op de foto) haalde brons in de categorie Warranty Responsible.

TOP SEAT People is een internationale wedstrijd waarin SEAT-medewerkers uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen in tien verschillende functiespecialiteiten. Dit jaar, voor de 19de editie van het evenement, namen 105 deelnemers uit 26 landen het tegen elkaar op. Na preselecties werden voor ons land vijf deelnemers afgevaardigd.

De wedstrijd bestaat voor alle deelnemers en binnen hun eigen specialisatie uit hetzelfde tweeluik: een theoretische test (goed voor 40% van de eindscore) met vragen over onder meer product, processen, dienstverlening en merkwaarden, en een praktische proef (60% van de score) aan de hand waarvan de deelnemers hun knowhow in de praktijk moeten brengen.

Twee van de vijf Belgen vielen in de prijzen. Hans D’Haene van ACM-autogroep uit Mechelen kwam na de dubbele proef als winnaar uit de bus in de categorie Fleet Specialist. Nico Vanneste van Top Motors uit Wevelgem doorliep binnen zijn vakgebied eenzelfde test en werd bekroond met een uitstekende derde plaats.

Dries De Weert D'Ieteren NV